Loading...
If the spinner keeps loading forever, click to hide it.
Loading...

 Την επόμενη βδομάδα θα πραγνατοποιηθεί στη Ρώμη μια συνάντηση των υπευθύνων του Προτζεκτ. Αυτή η συνάντηση θα σηματοδοτήσει το μέσο της δράσης, Οι υπεύθυνοι από κάθε φορέα θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τον απολογισμό των όσων υλοποιήθηκαν και να σχεδιάσουν τις δράσεις που θα ακολουθήσουν. Επίσης θα δοθεί η ευκαιρία να συζητηθεί το μέλλον του UNI-T.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, το Πανεπιστήμιο Sapienza της Ρώμης θα οργανώσει στις 29 Νοεμβρίου 2023 την εκδήλωση ” Εngage, learn and connECT”. Mια μέρα αφιερωμένη στις καινοτόμες παιδαγωγικές μεθόδους στο Πανεπιστήμιο Sapienza.

Aυτό το γεγονός θα φέρει σε επαφή άτομα που επηρεάζουν τον χώρο της εκπαίδευσης, τον γενικό υποδιευθυντή της UNSECO για την εκπαίδευση και τους επικεφαλής του πρότζεκτ UNI-T ACADEMY.

Αυτή η ειδική στιγμή θα περιλαμβάνει επίσης το θέμα “Service-Learning: Διατομεακές συνεργατικές πρακτικές για την ανάπτυξη οριζόντιων δεξιοτήτων των κοινωνικά ενεργών φοιτητών και πανεπιστημίων” για φοιτητές και εμπειρογνώμονες. Θα συναντηθούν για να διερευνήσουν καινοτόμες προσεγγίσεις στην εκπαίδευση για τη βιώσιμη ανάπτυξη και να προωθήσουν τη συνεργασία για τη διαμόρφωση του μέλλοντος του CIVIS.

Kατά τη διάρκεια αυτής της μέρας θα προταθούν στους/στις συμμετέχοντες/ουσες προυσιάσεις, μαρτυρίες και εργαστήρια. Αυτό το γεγονός προσφέρει μια σημαντική ευκαιρία διαλόγοτ και συνεργασίας που συμβάλουν στην εξέλιξη της αποστολής και της οπτικής του CIVIS στο χώρο της εκπαίδευσης.

Η πρωινή ενότητα θα είναι προσβάσιμη διαδικτυακά και οι ομιλίες θα γίνουν σε διαφορετικές γλώσσες, γαλλικά, αγγλικά και ιταλικά.

Άρθρο γραμμένο από τον Kiné THIAM

Κατηγορίες: ΔράσειςΝέα

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

🍪 We use cookies. By browsing our site you agree to our use of cookies.OK